Online Beleggen:

Voor wie vermogen wil

Online Vermogen Opbouwen. Precies zoals u het wilt.

Recent heeft Van Lanschot Kempen de aandelen van Hof Hoorneman Bankiers overgenomen. Op dit moment zijn we aan de slag om het daadwerkelijke samengaan voor te bereiden. In de loop van dit jaar zal de dienstverlening van Hof Hoorneman worden ondergebracht in het producten- en dienstenpalet van Van Lanschot Kempen. De bestaande klanten van Hof Hoorneman Bankiers worden in de eerste helft van 2021 hier nader over geïnformeerd.  

Bent u nog geen klant van Hof Hoorneman Bankiers? Dan informeren wij u graag over de beleggingsmogelijkheden binnen EVI van Lanschot.

Hieronder ziet u de verschillende manieren om online vermogen op te bouwen. Bent u geïnteresseerd in één van deze vormen van dienstverlening? Klik dan op ‘neem contact op’.

Laten beleggen

Laten beleggen

  • Aantrekkelijk rendement
  • Al 5 jaar op rij verkozen tot Beste Keuze online vermogensbeheer door IEX

Neem contact op

Beleggen voor later

Beleggen voor later

  • Beleggen voor uw (klein)kind
  • Fiscaal aantrekkelijk pensioen opbouwen
     

Neem contact op

Zelf beleggen

Zelf beleggen

  • Snel zelf kiezen hoe u belegt
  • Gemakkelijk maandelijks inleggen

     

Neem contact op

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.