Maarten Lafeber & Anne van Dam

Maarten Lafeber

Maarten Lafeber

Maarten Lafeber Hof Hoorneman is al vanaf 1 januari 2014 de hoofdsponsor van een van de grote namen uit de Nederlandse golfwereld: Maarten Lafeber. Een van de iconen van de golfsport in Nederland is Maarten Lafeber (1974). De Eindhovenaar is al sinds 1997 professioneel golfer. In zijn indrukwekkende loopbaan neemt het jaar 2003 een bijzondere plaats in. Met duizenden Nederlandse fans langs de baan wist Lafeber in het najaar de Dutch Open op de Hilversumsche Golf Club aan zijn erelijst toe te voegen. Een absoluut hoogtepunt. Hij eindigde dat jaar als nummer 29 op de Europese Order of Merit.

Lees meer over Maarten Lafeber

Anne van Dam

Anne van Dam

Anne van Dam is de beste golfster van Nederland. Hof Hoorneman is dan ook trots om de hoofdsponsor van Anne te zijn. Sinds 2015 is de Arnhemse Anne van Dam (1995) professioneel golfster. In dat jaar maakte ze haar debuut op de Ladies European Tour (LET), het hoogste Europese niveau. Meteen in 2015 greep ze haar eerste profprijs door de LETAS Finnish Open op haar naam te schrijven. Sindsdien won ze geregeld grote prijzen, zoals: 

  • Xiamen Open China (2016)
  • Estrella Damm Ladies Open (2018)
  • Andalucia Costa del Sol Open de Espana (2018)
  • Canberra Classic (2019)

Lees meer over Anne van Dam

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.